Ознайомлення перемінного складу в ННІ №3 із пріоритетними напрямками наукової діяльності

14-09-2018 Переглядів: 180

Науково-дослідна робота - важливий фактор розвитку творчого потенціалу курсанта та студента: вона активізує освітній процес, впливає на більш глибоке й усвідомлене засвоєння програмного матеріалу, формує творче ставлення до предмета, який вивчається, допомагає краще зорієнтуватися в потоці наукової інформації, що постійно зростає.

Ознайомлення перемінного складу в ННІ №3 із пріоритетними напрямками наукової діяльності

З метою організації наукових досліджень перемінного складу ННІ № 3, посилення їх мотивації, підвищення рівня презентабельності результатів робіт на конференціях і конкурсах різного рівня 13 вересня поточного року відбулась зустріч куратора ННІ № 3 з наукової роботи, наукового співробітника відділу організації науково-дослідної роботи Олени Шевченко із здобувачами вищої освіти, у ході проведення якої наголошено, що серед багатьох важливих задач, які на сьогодні стоять перед нашим вишем, варто приділити увагу розвитку наукової діяльності.

З вітальними словами до присутніх звернулась заступник директора з навчально-методичної та наукової роботи Юлія Комаринська, висловивши сподівання на їхню спільну плідну працю в цьому році в науково-дослідній діяльності та побажала першокурсникам наукових здобутків.

Ознайомлення перемінного складу в ННІ №3 із пріоритетними напрямками наукової діяльності

Так, головним питанням порядку денного стало обговорення різних аспектів, пов’язаних із науковою діяльністю. Зокрема, створення та діяльність наукових товариств і гуртків та удосконалення їх роботи; участь курсантів та студентів у наукових олімпіадах, конкурсах, конференціях, круглих столах; організація роботи юридичних клінік академії, зокрема юридичної клініки «De Jure», яка функціонує на базі інституту.

Керівник юридичної клініки Дмитро Куценко дав відповіді на запитання здобувачів вищої освіти щодо основних завдань юридичної клініки: надання курсантам та студентам юридичної клініки можливості набуття навичок практичної діяльності за фахом; надання громадянам соціально вразливих верств населення суспільства безоплатних юридичних консультацій; проведення заходів з правової освіти населення тощо.

Також було доведено вимоги Міністерства освіти і науки України щодо отримання дипломів з відзнакою та відповідні розпорядження НАВС.

Бажаємо наснаги та успіхів у навчанні нашим першокурсникам!

Відділ організації науково-дослідної роботи; ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X