Підвищення кваліфікації патрульних поліцейських на Прикарпатті

13-07-2018 Переглядів: 47

13 липня Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ) завершив двотижневу підготовку чергового набору з підвищення кваліфікації патрульних поліцейських. Під час навчання патрульні вдосконалювали свої знання з основ конституціоналізму та прав людини, толерантності та недискримінації в роботі поліцейського, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, професійної етики, антикорупційного законодавства, ефективної комунікації, стресостійкості тощо.

Підвищення кваліфікації патрульних поліцейських  на Прикарпатті

Підвищення кваліфікації патрульних поліцейських  на Прикарпатті

Основна частина навчання була відведена на вдосконалення практичних навичок, зокрема, зі складання процесуальних документів, перевірки документів та виявлення ознак підробки, тактичних дій патрульного під час масових заходів, навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуативних завдань.

Підвищення кваліфікації патрульних поліцейських  на Прикарпатті

Набуті знання та практичні навички патрульні мали змогу продемонструвати під час випускного екзамену, за результатами якого 24 інспекторів патрульної поліції з 5 міст України: Івано-Франківська, Мукачевого, Тернополя, Ужгорода та Чернівців отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)
Інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X