Освітньо-превентивний захід у ліцеї «Голосіївський» № 241 м. Києва

22-05-2024 Переглядів: 348

Представники академії – професор кафедри поліцейського права Василь Варивода й викладачі кафедри цивільно-правових дисциплін Катерина Куцик та Андрій Кличков спільно зі старшим інспектором ювенальної превенції відділу превенції Голосіївського УП ГУНП у м. Києві Наталією Комісаренко провели освітньо-превентивний захід у ліцеї «Голосіївський» № 241 м. Києва.

Освітньо-превентивний захід у ліцеї «Голосіївський» № 241 м. Києва

Освітньо-превентивний захід у ліцеї «Голосіївський» № 241 м. Києва

У межах Концепції військово-патріотичного виховання в закладах освіти м. Києва з учнями 9–10 класів проведено бесіду щодо популяризації та підвищення престижу здобуття освіти в закладах освіти системи МВС України, проходження служби в Національній поліції. Учні переглянули презентаційний ролик про Національну академію внутрішніх справ, після якого Катерина Куцик відповіла на питання щодо умов вступу на навчання, його тривалості, специфіки тощо.

Освітньо-превентивний захід у ліцеї «Голосіївський» № 241 м. Києва

Василь Варивода провів інтерактивну лекцію, під час якої учнів ознайомлено зі структурою Міністерства, напрямами діяльності його ключових підрозділів, увагу акцентовано на диференціації органів Національної поліції та їх функціях.

Не оминули увагою питання відповідальності неповнолітніх – цивільної, адміністративної, кримінальної. З огляду на реалії сьогодення, ліцеїстів закликали суворо дотримуватися обмежень, пов’язаних з воєнним станом, нагадали про їхні права й обов’язки під час спілкування з представниками правоохоронних органів.

Особовий склад академії систематично співпрацює з територіальними підрозділами поліції не лише для виконання безпосередніх функцій поліції, а й з метою підтримання позитивного іміджу правоохоронців, зокрема шляхом організації виховних і правопросвітницьких заходів серед молоді.

 

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X