Курсантам ННІ №3 нагадали правила поведінки під час перебування у канікулярній відпустці

20-07-2018 Переглядів: 221

На постійному контролі керівництва ННІ №3 перебуває питання безпеки життєдіяльності підпорядкованого перемінного особового складу за межами навчального підрозділу. Тож 20 липня з курсантами першого курсу, які після проходження ознайомчої практики відбувають у короткострокову, а потім канікулярну відпустки, проведений детальний інструктаж.

Курсантам ННІ №3 нагадали правила поведінки під час перебування у канікулярній відпустці

В першій частині заходу з курсантами поспілкувалася завідувач медико-санітарної частини інституту, лікар Наталія Мельничук. Вона зосередила увагу присутніх на профілактиці та запобіганні захворюваності на сезонні інфекційні хвороби. Також озвучила основні правила харчування у літній період, поведінки на водоймах, природі та дотримання особистої гігієни. Наголосила на уважному ставленні до свого здоров’я та своєчасне звернення до медичних закладів у разі необхідності.

Курсантам ННІ №3 нагадали правила поведінки під час перебування у канікулярній відпустці

Вимоги нормативно-правових документів МВС України, Національної поліції та керівництва НАВС щодо дотримання дисципліни та законності у повсякденному житті першокурсникам нагадав заступник директора інституту підполковник поліції Андрій Руденко. Ці вимоги стосуються належного зберігання службового посвідчення, дотримання правил дорожнього руху, транспортної дисципліни, правил поведінки у побуті та заходів особистої безпеки.

Під час інструктажу курсантам були надані вичерпні відповіді на всі запитання.

ВСГР ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X