Курсантів ННІ №3 ознайомили з американським досвідом проведення поліцейських операцій

17-07-2018 Переглядів: 59

16 липня на базі ННІ №3, спільно з інститутом післядипломної освіти, проведено факультативне заняття з курсантами другого курсу навчального підрозділу та працівниками патрульної поліції, які проходять підвищення кваліфікації у Національній академії внутрішніх справ.

Курсантів ННІ №3 ознайомили з американським досвідом проведення поліцейських операцій

Про американський досвід проведення поліцейських операцій курсантів ознайомили старший інспектор з особливих доручень відділу тактичної підготовки УПП в м. Києві ДПП Віталій Корпуц та командир взводу 1-го батальйону тактико-оперативного реагування УПП в м. Києві ДПП Сергій Ворон.

На початку зустрічі поліцейські окреслили основне завдання підрозділу, батальйону тактико-оперативного реагування «ТОР», яке полягає в злагодженому алгоритмі дій особового складу під час масових заворушень. Також вони ознайомили присутніх з системою підготовки офіцерів поліції США, підвищення рівня кваліфікації правоохоронців, з нормативно-правовим регулюванням у даній сфері діяльності, а також спільних напрацюваннях методично-теоретичної бази підготовці поліцейських.

В подальшому, порівнюючи специфіку роботи підрозділів поліції України та США, вони детально зупинилися на особливостях тактики дій американських поліцейських при припинені масових заворушень та порушень публічного порядку, проведенні інших поліцейських операцій.

Зустріч пройшла цікаво та змістовно. Фахівці-практики відповіли на всі запитання, які цікавили курсантів, спираючись на свої професійні знання та вже набутий практичний досвід, а також досвід зарубіжних партнерів.

ВСГР ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X