«Міжнародне співробітництво в кримінальному провадженні»

19-07-2018 Переглядів: 180

За такою назвою на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) старшим викладачем кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Людмилою Максимів спільно з начальником відділу слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області Ярославом Зваричем було проведено бінарне заняття з кримінального процесу для курсантів 3 курсу.

«Міжнародне співробітництво в кримінальному провадженні»

Під час заняття розглядались питання щодо надання міжнародної правової допомоги при проведенні процесуальних дій; видача осіб, які вчинили кримінальне правопорушення (екстрадиція); кримінальне провадження у порядку перейняття; визнання та виконання вироків судів іноземних держав та передача засуджених осіб.

Ярослав Зварич розповів здобувачам вищої освіти про форми міжнародного співробітництва, з якими вони зіткнуться у майбутній професійній діяльності слідчого, надання міжнародної правової допомоги та видачу осіб (екстрадицію). Також практичний працівник окреслив алгоритм дій слідчого у процесі надання міжнародної правової допомоги та здійснення видачі осіб, які вчинили кримінальне правопорушення (екстрадиції), а також вказав на процесуальний порядок проведення вказаних дій та вимоги щодо складання процесуальних документів при їх оформленні.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X