Переможці правового квесту

17-07-2018 Переглядів: 185

16 липня науково-педагогічними працівниками кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) було підбито підсумки правового квесту «Шерлок Холмс» для здобувачів вищої освіти третього року навчання, який тривав протягом двох місяців.

Переможці правового квесту

Проведення такого заходу було спрямоване на посилення практичної складової навчання майбутніх правоохоронців. Його мета – послідовне виконання заздалегідь підготовлених завдань групами або окремими курсантами, з урахуванням реальних умов роботи слідчо-оперативної групи. Акцентувалося на тому, щоб учасники квесту здобуті теоретичні знання вміли застосувати виконуючи завдання в режимі, наближеному до щоденної роботи поліцейських в складі слідчо-оперативної групи.

Переможці правового квесту

Правовий квест складався із чотирьох різних правових завдань теоретичного та практичного змісту. Спочатку курсантам необхідно було надати відповіді на теоретичні питання, що дозволяло їм отримати «ключ» і перейти до виконання практичного завдання. Виконуючи його, учасники проводили огляд місця події, складали протокол та демонстрували правильність роботи з речовими доказами. Останній етап конкурсу передбачав проходження тестових завдань з кримінального процесу, кримінального права, криміналістики, оперативно-розшукової діяльності та кримінології.

Переможці правового квесту

Підрахунок балів, отриманих здобувачами вищої освіти під час проведення правового квесту «Шерлок Холмс», дав можливість визначити переможців. За результатами запеклої інтелектуальної боротьби переможцями стали курсанти 302 навчальної групи, які набрали найбільшу кількість балів, за що отримали заохочувальні призи.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X