Час роботи вчить більше, ніж день пояснення

20-07-2018 Переглядів: 287

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) для слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських, яких вперше прийнято на службу в поліцію на посади поліцейських, відповідно до тематичного плану було проведено бінарне практичне заняття спільно з представниками відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Тамілою Кульпою та Богданом Настичем щодо використання радіозв’язку та відеофіксації в роботі патрульного.

Час роботи вчить більше, ніж день пояснення

Під час заняття практичні працівники спільно зі слухачами відпрацювували алгоритми проведення радіозв’язку та роботу з радіостанціями: портативною та автомобільною. Окремо Таміла Кульпа зупинилася на правилах проведення сеансів радіозв’язку, можливих проблемах, що можуть виникнути під час зв’язку та шляхи їх усунення.

Богдан Настич ознайомив слухачів з можливостями персонального відеореєстратора та продемонстрував проведення відеофіксації за допомогою реєстратора у денний час та в умовах з недостатнім освітленням.

Практиками було продемонстровано наочно засоби радіозв’язку, реєстратора та планшети, які використовуються працівниками патрульної поліції у роботі, після чого слухачі самостійно спробували використовувати дані технічні засоби.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X