«Конституційні аспекти права на освіту»

20-04-2018 Переглядів: 66

За такою назвою сьогодні, 20 квітня, в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся круглий стіл.

«Конституційні аспекти права на освіту»

Від Національної академії внутрішніх справ у заході брали участь ректор, генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй та перший проректор полковник поліції Станіслав Гусарєв.

«Конституційні аспекти права на освіту»

Серед запрошених гостей – представники Конституційного Суду України, Міністерства юстиції України, Міністерства освіти і науки України, провідних навчальних закладів юридичного спрямування, відомі правники, народні депутати, закордонні експерти з права та інші.

«Конституційні аспекти права на освіту»

Під час наукового зібрання обговорювалися актуальні питання ролі і місця приватних навчальних закладів у системі вітчизняної освіти, порядку їх фінансування, умов добору абітурієнтів з орієнтацією на зарубіжний досвід європейських країн, що відповідає основним положенням Конституції України у частині реалізації права на освіту. Учасники круглого столу акцентували увагу на необхідності внесення змін до освітнього законодавства, тлумачення норм Конституції України, зокрема ст.53, що дозволить наблизити зміст освітньої реформи до реалій сучасного стану функціонування правової системи України.

Відділення комунікації НАВС, фото центру комунікації КНУ ім. Т. Шевченка

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X