Конференція в Університеті Державної фіскальної служби України, присвячена пам’яті професорів В.П. Бахіна, В.К. Лисиченка, І.Я. Фрідмана

22-04-2019 Переглядів: 356

19 квітня 2019 року на базі Університету Державної фіскальної служби України відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Реформування кримінального провадження в Україні: кримінальні, процесуальні та криміналістичні аспекти», присвячена пам’яті професорів В.П. Бахіна, В.К. Лисиченка, І.Я. Фрідмана.

Національну академію внутрішніх справ, що разом з іншими провідними вишами та науково-дослідними установами долучилася до участі як співорганізатор цього науково-практичного заходу, представили професор кафедри криміналістики та судової медицини доктор юридичних наук, професор підполковник поліції Юлія Чорноус і науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем криміналістичного забезпечення та судової експертології кандидат юридичних наук, доцент Олена Александренко.

Професори В.П. Бахін, В.К. Лисиченко, І.Я. Фрідман залишили яскравий слід в історії Національної академії внутрішніх справ, адже працювали на науково-педагогічній ниві нашого навчального закладу. Пам'ять про Вчителів живе у серцях їхніх учнів, тривають започатковані ними наукові дослідження.

Під час заходу учасники в теплій невимушеній атмосфері згадали добрими словами виданих вчених і обговорили актуальні проблеми кримінального процесу та криміналістики.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X