Конференція трудового колективу Національної академії внутрішніх 2018 року

19-10-2018 Переглядів: 158

18 жовтня 2018 року на базі відділу спеціальної та фізичної підготовки (с. Віта Поштова) відбулася чергова конференція трудового колективу Національної академії внутрішніх справ. У її роботі взяли участь обрані в колективах делегати, члени Наглядової та Вченої рад академії та керівники структурних підрозділів, яких не обрано делегатами. За роботою конференції в відео-селекторному режимі мали змогу спостерігати учасники освітнього процесу навчально-наукових інститутів № 1, 2 та 3, регіональних відділень навчально-наукового інституту заочного та дистанційного навчання, Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ).

Конференція трудового колективу  Національної академії внутрішніх 2018 року

Перед початком роботи конференції, за активну участь у підготовці та параді військ до Дня незалежності України, ректор академії генерал поліції другого рангу Чернєй В.В., вручив заохочувальні відзнаки МВС України працівникам академії, а курсантам за наказом Голови Національної поліції України погони «капрал поліції».

Конференція трудового колективу  Національної академії внутрішніх 2018 року

Конференція трудового колективу  Національної академії внутрішніх 2018 року

Учасники конференції заслухали та одноголосно схвалили звіт ректора академії, доктора юридичних наук, професора, генерала поліції другого рангу Чернєя В.В. про підсумки діяльності в 2017/2018 навчальному році та визнали, що вона повною мірою спрямована на реалізацію поставлених перед колективом закладу вищої освіти завдань і умов Колективного договору між адміністрацією та первинною профспілковою організацією Національної академії внутрішніх справ на 2017 - 2019 роки.

Конференція трудового колективу  Національної академії внутрішніх 2018 року

В ухваленому рішенні визначено пріоритетні напрями та завдання діяльності академії в 2018/2019 навчальному році, акцентовано увагу на послідовну реалізацію Стратегічного плану розвитку Національної академії внутрішніх справ на 2018-2024 роки, підтвердження її статусу як національного закладу вищої освіти та розгортання якісної підготовки до відзначення 100-річчя заснування закладу вищої освіти. Конференція погодила зміни і доповнення до Статуту Національної академії внутрішніх справ, по’вязані з приведенням його у відповідність до Закону України «Про вищу освіту», та обрала виборних представників до складу Вченої ради НАВС.

Звіт ректора НАВС та ухвалені конференцією трудового колективу рішення буде висвітлено на офіційному веб-порталі академії.

Секретаріат Вченої ради

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X