Конференція трудового колективу НАВС

27-09-2017 Переглядів: 233

26 вересня відбулася щорічна Конференція трудового колективу Національної академії внутрішніх справ, в роботі якої взяло участь 362 делегати від структурних підрозділів вишу.

Конференція трудового колективу НАВС

Конференція заслухала звіт ректора академії, доктора юридичних наук, професора, генерала поліції другого рангу Володимира Чернєя про підсумки діяльності в 2016/2017 навчальному році та завдання колективу на 2017/2018 навчальний рік. Доповідач прозвітував про результати роботи, вагомі здобутки вишу за минулий навчальний рік, виконання умов Колективного договору між адміністрацією та первинною профспілковою організацією Національної академії внутрішніх справ на 2017-2019 роки. Він зосередив увагу на забезпечення освітньо-виховного процесу та наукові здобутки, розширення післядипломної освіти та забезпечення первинної професійної підготовки поліцейських, особливості цьогорічної вступної кампанії, результати проведеного конкурсу на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників, стану дисципліни та законності серед особового складу, міжнародну співпрацю, фінансове забезпечення, розвиток матеріально-технічної бази та інфраструктури вищого навчального закладу.

Конференція трудового колективу НАВС

При цьому, ректор академії наголосив на основних завданнях колективу на найближчу перспективу, зокрема подальше покращання якості освітнього процесу та наукових досліджень, їх практичну спрямованість, зміцнення якісного кадрового потенціалу, перш за все наукових і науково-педагогічних працівників, залучення до проведення занять та наукових досліджень фахівців-практиків, запровадження нових спеціалізацій за участі міжнародних експертів, забезпечення функціонування об’єднаної юридичної клініки, поліпшення матеріальної бази та оновлення інфраструктури вишу.

Конференція трудового колективу НАВС

В обговоренні звіту виступили радник міністра внутрішніх справ України, почесний професор НАВС Дурдинець В.В., перший проректор академії, професор, полковник поліції Гусарєв С.Д., проректор академії, професор, полковник поліції Чернявський С.С., професор кафедри кримінального процесу професор Азаров Ю.І., головний науковий співробітник відділу організації науково-дослідної роботи доктор юридичних наук Орлов Ю.Ю., голова профспілкового комітету первинної профспілкової організації Стародуб О.Ю.

Конференція трудового колективу НАВС

Конференція одноголосно схвалила звіт ректора академії та визнала, що його діяльність повною мірою спрямована на реалізацію поставлених перед колективом вищого навчального закладу завдань. В ухваленому конференцією рішенні визначено пріоритетні напрями діяльності академії на 2017/2018 навчальний рік.

Конференція обрала п’ять виборних представників до складу Вченої ради НАВС.

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X