Команда ННІ №3 НАВС учасник Всеукраїнського правового ВІП-турніру

13-12-2018 Переглядів: 198

12 грудня 2018 року на базі навчально-наукового юридичного інституту Національного авіаційного університету відбувся Всеукраїнський правовий ВІП-турнір, організований Міністерством юстиції України спільно з Координаційною радою молодих вчених юристів України.

Турнір проводився за форматом гри «Брейн-ринг». У ньому взяли участь 23 команди з усіх куточків України вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації, що здійснюють підготовку за напрямом «право».

До складу академічної команди входили здобувачі вищої освіти першого та другого курсів ННІ № 3 Національної академії внутрішніх справ: Борис Ткачук, Карина Йогансен, Вікторія Потоцька, Юлія Привалова, Юлія Глушак.

Команда ННІ №3 НАВС учасник Всеукраїнського правового ВІП-турніру

Команда гідно представила Академію, виборовши почесне друге місце серед претендентів на гру у фіналі, за що були відзначенні дипломами. Хлопці та дівчата підвищили свій рівень правових знань, знайшли нових друзів та отримали масу позитивних емоцій.

Даний захід сприятиме розвитку правової культури студентської молоді, виховання поваги до права в Україні, підвищення рівня правових знань та уміння їх застосовувати на практиці.

ГВСРД ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X