Команда академії – призер Всеукраїнського конкурсу з OSINT-аналітики

04-01-2021 Переглядів: 646

Нещодавно команда Національної академії внутрішніх справ, до складу якої ввійшли здобувач вищої освіти ступеня магістра ННІ № 1 Владислава Устимчук і курсанти 4-го курсу цього інституту (спеціалізація – «кримінальний аналіз») Єлизавета Черних та Андрій Калініченко, взяла участь у Всеукраїнському конкурсі з OSINT-аналітики, ініційованому Центром медіа аналітики «Cyber Media Track».

Команда академії – призер Всеукраїнського конкурсу  з OSINT-аналітики

Команда академії – призер Всеукраїнського конкурсу  з OSINT-аналітики

Команда академії – призер Всеукраїнського конкурсу  з OSINT-аналітики

Представники різних закладів вищої освіти України мали завдання систематизувати матеріали з відкритих джерел щодо COVID-19 і створити інфографічні об’єкти.

Команда академії підготувала проєкт, що передбачав використання геоінформаційного комплексу ArcGIS, у якому візуалізовано кореляцію між сумою коштів державного бюджету, виділених на боротьбу з COVID-19 у регіонах України, й ефективністю боротьби з пандемією. Дані було взято з Порталу відкритих даних (https://data.gov.ua/organization/natsionalna-sluzhba-zdorovia-ukrainy), розпорядником яких є Національна служба здоров’я України.

Організатори заходу не визначили переможця через наявність загальних недоліків у проєктах усіх учасників. За результатами конкурсу команда НАВС посіла почесне друге місце. З її проєктом можна ознайомитися за посиланням: https://arcg.is/1HDiiS.

Організатори конкурсу висловили вдячність ректору Національної академії внутрішніх справ генералу поліції другого рангу Володимиру Чернєю за сприяння в організації конкурсу.

Команда академії – призер Всеукраїнського конкурсу  з OSINT-аналітики

Аналітики вкотре засвідчили високий професійний рівень і потужний науковий потенціал НАВС, яка по праву посідає чільне місце серед закладів вищої освіти юридичного спрямування.

Відділ організації наукової діяльності
та захисту прав інтелектуальної власності,
Центр кримінальної аналітики,
кафедра ІТ та кібербезпеки ННІ № 1 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X