Історична знахідка

23-10-2018 Переглядів: 93

21 жовтня курсанти другого курсу ННІ №1 побували в Парку трипільської культури, де у них була можливість побачити точні копії артефактів трипільської цивілізації.

У 2003 році в невеликому скверику поряд з МАУП були встановлені точні копії артефактів трипільської цивілізації, оригінали яких були в різний час знайдені археологами на території правобережної України, в Молдавії, в східній Румунії (Кукутень), а також в Угорщині.

Історична знахідка

Майстри дбайливо відтворили тотем трипільців, тур-бика на коліщатках, макети будинків і храму, ритуальний посуд, керамічні предмети побуту і багато іншого. Центральним об'єктом композиції парку є скульптура богині родючості Великої Матері - саме Триєдиної Богині в основному і поклонялися трипільці. Також в парку є цікавий скульптурний ансамбль «7 чудес світу», де можна побачити висячі сади Семіраміди, статую Зевса Олімпійського, Колоса Родоського, мавзолей в Галікарнасі, піраміду Гізи, Фаросский маяк і храм Артеміди в Ефесі.

Тож тепер наші здобувачі вищої освіти мають не тільки уяву про те як жили трипільці, а й наглядно побачили ці великі надбання.

ВСГР ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X