Підвищення кваліфікації інспекторів патрульної поліції на Прикарпатті

03-06-2019 Переглядів: 327

31 травня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) завершено двотижневу підготовку чергового набору з підвищення кваліфікації патрульних поліцейських.

Під час навчання патрульні підвищували рівень знань з основ конституціоналізму та прав людини, толерантності й недискримінації в роботі, протидії торгівлі людьми, попередження насильства в сім’ї, професійної етики, антикорупційного законодавства, ефективної комунікації, стресостійкості тощо. Значну частину часу в процесі навчання було відведено для вдосконалення практичних навичок, зокрема зі складання процесуальних документів, перевірки документів і виявлення ознак підробки, тактичних дій патрульного під час масових заходів, навичок з охорони публічного порядку на прикладі ситуативних завдань.

Підвищення кваліфікації інспекторів патрульної поліції на Прикарпатті

Набуті знання та вміння патрульні мали змогу продемонструвати під час випускного іспиту, за результатами якого 27 інспекторів патрульної поліції з трьох міст України: Івано-Франківська, Тернополя, та Чернівців – отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X