Інтелектуальний конкурс «Я маю право!» для столичних школярів

26-09-2018 Переглядів: 465

25 вересня, з метою реалізації Указу Президента України «Про оголошення в Україні 2018 року – роком реалізації правопросвітницького проекту «Я маю право!», керівник юридичної клініки «Захист» ННІ № 1 Наталія Цюприк спільно зі студентами-консультами Євгенією Мурзо та Русланою Миронченко провели брейн-ринг для учнів гімназії № 109 імені Тараса Шевченка.

Інтелектуальний конкурс «Я маю право!» для столичних школярів

Брейн-ринг – це відома телевізійна гра, в основі якої лежить змагання, де стартом є складне цікаве запитання, а фінішем – правильна відповідь. Необхідно було зуміти швидко зреагувати, адже час прийняття рішення обмежений.

Інтелектуальний конкурс «Я маю право!» для столичних школярів

У боротьбі за перемогу змагалося дві команди серед учнів 10-х класів. Талановиті, активні юні правознавці продемонстрували повну свободу думки і глибину знань. Усі команди були впевнені у своїй перемозі та намагались швидше давати відповіді на поставлені запитання. Їх наполегливості та завзятості можна було лише позаздрити. Попри велику кількість неправильних відповідей, вони не здавались і продовжували пошук ідей. Загалом, захід був пізнавальний та цікавий не тільки для учасників, а й для глядачів, які змогли дізнатися багато нового про загальні питання правознавства та реалізацію своїх прав.

Інтелектуальний конкурс «Я маю право!» для столичних школярів

Наприкінці брейн-рингу кожен з учнів мав можливість задати додаткове запитання до курсантів-консультантів, що стосувалося даного заходу. На завершення викладачі школи подякували курсантам за візит. Учасники та вболівальники отримали неймовірне задоволення від почутого та побаченого і запропонували тему для наступної зустрічі.

Юридична клініка «Захист» ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X