Інструктажі щодо заповнень декларацій

15-06-2018 Переглядів: 807

Наша держава жорстко протидіє такому негативному суспільному явищу як корупція. З цією метою було створене Національне агентство з питань запобігання корупції, за ініціативи якого розробляється та впроваджується у життя нове законодавство, щодо протидії цьому беззаконню.

Інструктажі щодо заповнень декларацій

Так, згідно Закону України «Про запобігання корупції» було впроваджено електронне декларування майна, доходів, витрат і зобов’язань фінансового характеру для певних категорій громадян.

Інструктажі щодо заповнень декларацій

З метою забезпечення такого електронного декларування у ННІ №1 для випускників інституту було проведено мультимедійне консультування, щодо правил заповнення електронних декларацій, створення відповідних електронних банківських ключів, тощо. Також курсантів попередили про кримінальну та адміністративну відповідальність про подання завідомо недостовірних відомостей у декларації чи за несвоєчасне подання її без поважних причин. Заняття провів доцент кафедри адміністративної діяльності НАВС Ігор Луговий, який наприкінці відповів курсантам на всі питання, які виникли під час даної консультації.

ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X