Інструктаж перед проходженням навчальної практики та стажування

08-01-2019 Переглядів: 257

8 січня на базі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області за участю керівництва Прикарпатського факультету відбувся інструктаж курсантів, які розпочали проходження навчальної практики та стажування в органах досудового розслідування та підрозділах превентивної діяльності Національної поліції в Івано-Франківській області.

Інструктаж перед проходженням навчальної практики та стажування

Впродовж практичної підготовки майбутні правоохоронці, слідчі та дільничні офіцери поліції під керівництвом практичних працівників будуть застосовувати здобуті теоретичні знання у підрозділах поліції. Під час цільового інструктажу керівництвом ГУНП в Івано-Франківській області було зосереджено увагу на першочергових завданнях практикантів, що насамперед полягають у дотриманні дисципліни і законності під час несення служби.

Інструктаж перед проходженням навчальної практики та стажування

Як зазначив заступник начальника ГУНП Василь Кіцелюк, щоб бути професіоналом своєї справи, потрібно докладати немало зусиль і практика є доброю нагодою до самовдосконалення і тому цей час, який курсанти будуть проводити у практичних підрозділах, необхідно максимально використати для здобуття компетентностей, необхідних для майбутньої професійної діяльності.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X