Результати роботи конкурсної комісії НАВС щодо заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників

22-08-2017 Переглядів: 108

18 серпня 2017 року відбулося засідання конкурсної комісії щодо рекомендації претендентів для обрання на вакантні посади науково-педагогічних працівників Національної академії внутрішніх справ під головуванням першого проректора професора Гусарєва С.Д.

Відповідно до умов оголошеного конкурсу, до участі у ньому було допущено 270 претендентів на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників.

Кандидатури претендентів попередньо було обговорено на засіданнях кафедр, а директора навчально-наукового інституту № 3 – на засіданні вченої ради навчального підрозділу.

У ході проведення конкурсного відбору 5 претендентів (Кнодель Л.В., Бурлаков С.В., Степанова Г.М., Кириченко Ю.І. Глущенко С.А.) зняли свої кандидатури з подальшої участі в конкурсі.

Конкурсна комісія підтримала ухвалені кафедрами рішення про відмову в подальшій участі в конкурсі трьом претендентам (Варлакова Є.О., Дручек О.В., Пономарьова Т.С.), які без поважних причин не з’явилися на засідання для обговорення їх кандидатур.

Конкурсною комісією ухвалено рішення внести на розгляд Вченої ради кандидатури 262 претендентів для обрання за конкурсом на вакантні посади науково-педагогічних працівників НАВС, зокрема: директора навчально-наукового інституту – 1; завідувача кафедри – 4; професора – 73; доцента – 101; старшого викладача – 37;викладача – 46.

Обрання на вакантні посади науково-педагогічних працівників за конкурсом буде проводитися Вченою радою академії таємним голосуванням за безпосередньою участю претендентів, у період 29 та 30 серпня 2017 року (графік засідань додається).

Конкурсна комісія

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X