Інформаційні заняття з консультантами юридичної клініки та членами наукового товариства

12-10-2017 Переглядів: 86

З метою покращання роботи юридичної клініки «Захист» та діяльності наукового товариства здобувачів ННІ № 1, запровадження нових методів проведення правових лекторіїв, консультування громадян та наукових заходів, 5 та 10 жовтня відбулися інформаційні заняття з консультантами та науковцями інституту.

Під час заходів заступник директора з навчально-методичної та наукової роботи Валерій Власенко наголосив на умінні здобувачів відслідковувати й правильно трактувати найбільш значущі правові події, норми, правила та їхні наслідки, а також повноцінно працювати з усіма продуктами ЛІГА:ЗАКОН та інших пошукових програм.

Інформаційні заняття з консультантами   юридичної клініки та членами наукового товариства

У першу чергу учасники заходу обговорили та проаналізували основні положення нового закону України «Про освіту» від 05.09.2017. Також  розглядались питання співпраці з працівниками патрульної поліції, обміну досвідом та проведення спільних правопросвітницьких заходів.

Валерій Павлович акцентував увагу на питаннях організаційного спрямування щодо проведення на території інституту різного роду тренінгів, конкурсів, круглих столів і наукових заходів та запевнив здобувачів, що керівництво інституту сприятиме новим задумам, пропозиціям і починанням молодих правозахисників та науковців.

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X