До Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

19-05-2017 Переглядів: 384

18 травня виповнюється 73-річниця з дня депортації кримськотатарського народу з Криму, яка тривала більш ніж 50 років. Примусове виселення кримських татар, яких радянська влада звинуватила у співпраці з нацистами, стало однією з найбільш швидко проведених депортацій у світовій історії. Тому цього дня в ННІ №3 доцент кафедри історії держави та права Ніна Дорощук та представник відділення соціально-гуманітарної роботи Тетяна Пасічник зібрали курсантів першого курсу для проведення виховних заходів до Дня пам’яті жертв геноциду.

До Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

До Дня пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу

Під час лекції використовувались матеріали фотовиставки «18 травня 1944 року – трагічна дата в історії кримськотатарського народу. Боротьба за повернення на Батьківщину. Інтеграція в демократичній Україні», а також «Методичні рекомендації для проведення виховних заходів в загальноосвітніх навчальних закладах до Дня початку кримського спротиву» Міністерства освіти і науки України.

До своїх молодших колег завітали також магістри, які поділились своїми думками щодо трагічних подій, пов’язаних із геноцидом кримськотатарського народу.

Також курсантами була підготовлена тематична стінгазета на інформаційний стенд інституту.

Цей захід був направлений на формування патріотичного виховання та толерантного ставлення до всіх націй, які проживають на території України.

ВСГР ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X