Інформаційна безпека та протидія гібридній війні

19-03-2018 Переглядів: 137

За такою назвою 19 березня доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, академік Національної академії правових наук України Василь Васильович Костицький прочитав лекцію для військовослужбовців оперативних підрозділів по боротьбі з тероризмом Державної прикордонної служби України.

Інформаційна безпека та протидія гібридній війні

Ця тематика особливо актуальна в умовах, коли в Україні підвищений рівень терористичної загрози та здійснюються незаконні втручання в роботу інформаційних систем.

Під час лекції академік зосередив увагу слухачів на інформаційній безпеці та її складових як частини національної безпеки України. Василь Васильович дав характеристику Доктрини інформаційної безпеки України. Лектор також акцентував увагу військовослужбовців Державної прикордонної служби України на сутності, особливостях та шляхах протидії сучасній гібридній війні.

Інформаційна безпека та протидія гібридній війні

Відповідаючи на питання учасників освітнього процесу, Василь Костицький розповів про класифікацію та правове регулювання захисту інформаційних прав і свобод громадян.

Під час заняття слухачі отримали важливу інформацію про найбільшу загрозу, яка спіткала не тільки нашу державу, а й увесь світ.

Інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X