Я маю право

07-12-2018 Переглядів: 187

Право і справедливість полягають у тому,
щоб кожний мав і робив своє так, аби ніхто не мав чужого і не позбавлявся свого
(Конфуцій)

5 грудня 2018 року на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ кафедрою адміністративних та цивільно-правових дисциплін спільно з практичними працівниками Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області проведено круглий стіл на тему «Я маю право».

Засідання проходило у рамках відзначення Всеукраїнського тижня права. У формі діалогу учасники обговорили основні проблемні питання, зокрема: вирішення спорів у судах та інших органах, укладення договору оренди землі, порядок отримання пільг учасниками бойових дій, порядок прийняття спадщини. Окремим питанням висвітлено новели законодавства у сфері стягнення аліментів, протидії домашньому насильству, виконання рішень судів та інших органів державними та приватними виконавцями.

За результатами круглого столу можна констатувати, що основна мета заходу - підвищення поінформованості громадян щодо конституційних прав та обов’язків, можливостей їх реалізації та захисту, була досягнута.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X