І знову перемога

20-04-2018 Переглядів: 434

24 квітня за підтримки керівництва Національної академії внутрішніх справ збірна команда юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва з міні-футболу відбуває до міста Черкаси для участі у ІІІ-му Всеукраїнському турнірі з міні-футболу імені Героїв Чорнобиля.

У межах організаційно-тренувальних заходів з підготовки до виступу юних футболістів на цих престижних спортивних змаганнях 17 квітня ліцеїсти вийшли на футбольне поле ННІ №1 Національної академії внутрішніх справ, де у товариському матчі-відповіді зустрілися з командою військового ліцею імені Івана Богуна. Як і попередня гра, що пройшла нещодавно на полі гостей, ця спортивна зустріч завершилася стверджувальною перемогою наших хлопців з рахунком 7:5.

Сподіваємося, що цей результат надихне нашу команду на нові успіхи, додасть впевненості у своїх силах та стане ще одним стимулом для саморозвитку, покращення фізичної форми, вдосконалення техніки командної гри.

І знову перемога

Вітаємо збірну команду юридичного ліцею з черговим переможним поєдинком та зовсім скоро будемо гаряче вболівати за них, чекати гострих ігрових моментів та яскравих голів!

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X