«Гуртожиток – наш рідний дім»

21-09-2017 Переглядів: 5862

Під таким гаслом 21 вересня у навчально-науковому інституті №3 проведений огляд-конкурс на кращу кімнату в курсантському та студентському гуртожитках.

«Гуртожиток – наш рідний дім»

Даний захід проведений з метою виявлення та розповсюдження кращого досвіду організації житлово-побутових умов у кімнатах курсантського та студентського гуртожитків, організації навчання і відпочинку молоді, активізації органів студентського самоврядування у формуванні здорового способу життя і активної життєвої позиції

«Гуртожиток – наш рідний дім»

Основними критеріями для оцінювання кімнати були: санітарний стан кімнат, художньо-естетичне оформлення, обладнання та устрій кімнати, умови для забезпечення навчання, стан збереження майна, дотримання правил внутрішнього розпорядку.

Визначити переможців було непросто, адже всі намагалися зробити своє помешкання найзатишнішим та найохайнішим. Та інакше і не може бути: гуртожиток для курсантів та студентів – друга домівка, де вони проводять найяскравіші та незабутні роки життя.

«Гуртожиток – наш рідний дім»

Комісія у складі: директора інституту Дмитра Андреєва, заступників директора Юлії Комаринської та Андрія Руденка, завідувача медико-санітарної частини Наталії Мельничук, співробітників відділення соціально-гуманітарної роботи Богдана Думи, Елеонори Маковецької, Антоніни Здрілько, завідувачів гуртожитків Дмитра Волкотруба та Валентини Зеленської, курсових офіцерів Романа Перкатого та Андрія Грибана, представників курсантського та студентського самоврядування Олександри Приходько та Вікторії Федун – виконали це непросте завдання.

За результатами конкурсу переможцями серед курсантів першого курсу стали мешканці кімнати № 303 Марія Шамрай, Олеся Чурсіна, Єлизавета Руденко, Тетяна Скалацька та №318 Вікторія Гречка, Марія Абрамян, Ельміра Гонак, Ольга Нагорнюк, Аліна Осипчук, Богданна Корнійчук, Аміна Рева, Вікторія Супрун, Тетяна Кравченко. Серед другого курсу перемогли мешканці кімнати №220 Олександра Приходько, Ірина Марунич, Наталія Кондратюк, Анастасія Немкович.

У студентських гуртожитках кращою стала кімната 15 б, де мешкають дівчата Каріна Ястремська, Ангеліна Сопіль, Наталія Петляк. Серед помешкань хлопців комісія одноголосно віддала перемогу кімнаті №4, де проживають Олександр Коваль, Олександр Блажко, Ешкін Тинирвердієв.

Усі ці кімнати і зручні, і затишні, і зі смаком оформлені. Переможці конкурсу будуть відзначені подяками та подарунками.

Конкурс показав, що і в гуртожитку, якщо докласти старання і фантазію, можна створити затишок. У такій кімнаті зручно працювати і приємно відпочивати.

Вітаємо всіх переможців і бажаємо зберегти тепло своєї оселі.

ВСГР ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X