Готуємося до вступу в магістратуру

07-11-2018 Переглядів: 329

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) для здобувачів вищої освіти четвертого курсу триває факультатив з метою підготовки до вступу в магістратуру. Курс охоплює вивчення іноземної мови та правових дисциплін.

Готуємося до вступу в магістратуру

Під час занять з іноземної мови курсанти мають нагоду систематизувати здобуті знання, поповнити свій вокабуляр і потренувати вживання граматичних конструкцій. Оскільки факультатив має характер експрес-курсу, то здобувачі вищої освіти виконують пробні завдання ЗНО вдома, а на заняттях розповідають про труднощі, з'ясовують значення невідомих слів та аналізують складні синтаксичні структури. На кожному занятті учасники факультативу узагальнюють граматичні навички поблочно: частини мови, часи, фразеологія і т.д. Курсанти також можуть поспілкуватися іноземною мовою, обговорюючи проблемні питання.

Готуємося до вступу в магістратуру

Тож здобувачі вищої освіти удосконалюють правові навички та поглиблюють знання в галузі конституційного, цивільного, адміністративного, кримінального та кримінально-процесуального права.

Сподіваємося, що цей інтенсивний факультатив стане ключем до успіху під час вступу в магістратуру для здобувачів вищої освіти.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X