«Формування репродуктивного здоров’я курсантів»

21-09-2018 Переглядів: 185

19 вересня в ННІ № 3 відбулась зустріч курсантів з керівництвом, лікарем Наталією Мельничук та психологом Вікторією Бутко, які провели бесіду щодо формування репродуктивного здоров’я та розвитку сексуальності; статевої самосвідомості та відповідального ставлення до свого здоров’я та майбутнього.

«Формування репродуктивного здоров’я курсантів»

Метою даної зустрічі було актуалізувати значимість та цінність у взаємостосунках між юнаками та дівчатами самоповаги та відповідального ставлення при виборі власного майбутнього.

Під час бесіди були обговорені питання, які стосувалися медичних та психологічних аспектів фізіологічної та психологічної сумісності пар; про ризики небажаної вагітності, як наслідок недбалого і невідповідального ставлення до себе; про наслідки емоційного компоненту у прийнятті рішень під час закоханості.

Під час зустрічі курсанти змогли поповнити знання про репродуктивне здоров’я та отримати нову інформацію щодо особистої профілактики небажаної вагітності. Молодь дізналася про ризики інфікування захворювань сечо-статевої системи шляхи передачі та способи попередження інфікування. Також обговорили питання безпечної сексуальної поведінки.

ВСГР ННІ №3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X