Формування моделі поведінки

23-06-2018 Переглядів: 79

21 червня на території ВСФП з курсантами 1-го курсу психологом Наталією Жук було проведено інтерактивне заняття на тему: «Мотивація досягнення як детермінанта успіху в професійній діяльності особистості».

Мета даного заняття полягала в поясненні курсантам необхідності розвитку мотиваційної сфери для їх особистісного розвитку, підвищення ефективності навчання та забезпечення успішної професійної діяльності.

Увагу курсантів було зосереджено на мотивації досягнення – прагненні до успіху, високих результатів у діяльності, оскільки вона організує цілісну поведінку, підвищує навчальну активність, впливає на формування цілей і вибір шляхів її досягнення.

Формування моделі поведінки

Крім того перемінному особовому складу було наголошено, що розвиток мотиваційної сфери курсантів пов’язаний із активною життєвою стратегією, формуванням моделі поведінки, орієнтованої на успішне оволодіння майбутньою професією.

Мотивація досягнення ефективно впливає на формування особистості і тому є важливим засобом реалізації професійних цілей.

відділення психологічного забезпечення, відділу кадрового забезпечення

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X