Естетичне виховання правоохоронців як запорука розвитку особистості

13-03-2019 Переглядів: 537

Кафедра філософії права та юридичної логіки НАВС забезпечує національно-патріотичну, морально-етичну та культурно-естетичну складові світоглядної підготовки здобувачів вищої освіти.

З цією метою 11 березня доценти кафедри Ганна Петрова та Тетяна Кумеда організували відвідування курсантами першого курсу ННІ № 3 концерту «Велети доби бароко: Йоган Себастьян Бах та Георг Фрідріх Гендель» у Національному будинку органної та камерної музики України.

Естетичне виховання правоохоронців як запорука розвитку особистості

Естетичне виховання правоохоронців як запорука розвитку особистості

Епоха бароко надзвичайно близька до нашої сучасності. Це унікальна доба поєднання світськості та християнської віри. Час бароко належить класиці, а класика – музика, література, філософія – завжди намагаючись виявити спільне, апелює до універсального й загальнозначущого.

Курсанти могли мали можливість зіставити ідеї, втілені в музиці, з ідеями філософії Нового часу. Талановиті виконавці власним прикладом продемонстрували покликання Атлантів: зберігаючи традиції, бути охоронцями. Шлях до цього прокладається через спокій, виваженість і внутрішню гармонію, через переконання в правильності обраного шляху.

Кафедра філософії права та юридичної логіки

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X