Експлуатація дітей та торгівля людьми

16-10-2018 Переглядів: 284

«Що таке експлуатація дітей?», «Як не стати товаром?», «Як розпізнати загрозу?» – ці та інші питання консультанти юридичної клініки «Феміда» Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) пояснювали учням Старолисецької ЗОШ. Зазначена тематика є чи не найбільш актуальною в умовах сьогодення, а тому правова освіта в цьому напрямку дає можливість провести попереджувальну роботу.

 Експлуатація дітей та торгівля людьми

Консультанти підготували для учнів відео, за допомогою якого наочно показали, як саме можна стати жертвою торгівлі людьми, та що таке експлуатація дітей. Учням розказали, як уберегти себе від експлуатації, пояснили, як можна захистити себе та не стати товаром. Для більш детального ознайомлення з основними правилами безпеки для учнів були розроблені різні ситуаційні завдання, після розгляду яких, вони повинні були опрацювати власну стратегію дій та вписати її в підготовлений курсантами стенд.

 Експлуатація дітей та торгівля людьми

На завершення заходу курсанти-консультанти юридичної клініки «Феміда» наголосили на тому, що кожен може стати жертвою торгівлі людьми та експлуатації дітей і тому знати та захищати свої права – це обов’язок кожного.

 Експлуатація дітей та торгівля людьми

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X