Екскурсія до Музею води

20-03-2017 Переглядів: 304

У суботній весняний день, 18 березня курсанти 3-го курсу факультету №1 ННІ №1 відвідали «Водно-інформаційний центр» (Музей води), який надав можливість юнакам ознайомитись із цінностями водних ресурсів, усвідомити важливість їх збереження та раціонального використання.

Експозиція центру розповідає про роль води у природі та житті людей, про історію Київського водогону, технології очищення і транспортування води до споживача та водовідведення.

Екскурсія до Музею води

Башта, в якій знаходиться вхід до закладу, збудована у 1875–1876 рр. і реконструйована 2003 року за первісними кресленнями із відновленням. Її висота становить 29 метрів.

Експозиція знайомить з кругообігом води в природі, при цьому їй притаманні ознаки музею, технічної виставки та аквапарку. Огляд експозиції дає змогу в нетрадиційній формі ознайомитись з водою, методами раціонального водокористування в побуті, здійснити подорож каналізаційним колектором до очисних споруд Бортницької станції.

Екскурсія до Музею води

Розповідається також про історію створення централізованого водопроводу в місті та історії водопроводу загалом, що діяв на Подолі від 1633 року. Представлені автентичні експонати 18-21 століть (дерев’яні, керамічні, чавунні та пластикові водопровідні труби).

Під час подорожі в світ води можна спостерігати за таненням льодовиків, зародженням дощу та виверженням гейзерів. Можна змінити русло річки на макеті, побавитись з великими мильними бульбашками, перевірити силу на водяному насосі та познайомитись із живими рибами — японськими коропами.

Отже, вирушайте у Музей води, як тільки у вас з’явиться вільна година, адже там, ви не тільки будете вражені від побаченого, але й здобудете цінні знання та отримаєте безліч задоволення від проведеного часу.

Екскурсія до Музею води

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X