Екскурсія до Будинку Уряду України

08-04-2019 Переглядів: 1998

05 квітня першокурсники ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ відвідали Будинок Уряду України та Музей історії урядів України. Екскурсія розпочалася «коридорами влади» в Кабінеті Міністрів України. З перших хвилин усі були вражені красою величної будівлі. Майбутні правоохоронці оглянули зал засідань, прес-центр, де відбувається спілкування посадових осіб уряду з представниками громадськості та ЗМІ, а також отримали уявлення про специфіку роботи українських високопосадовців.

Екскурсія до Будинку Уряду України

Пізніше ліцеїсти оглянули експозиції Музею історії урядів України, де дізналися про діяльність урядів України від 1917 року до наших днів. Ознайомилися з матеріалами, пов’язаними з діяльністю колишніх керівників урядів, зокрема копіями документів, нагород і фотознімками.

Екскурсія до Будинку Уряду України

Неабияку зацікавленість юних відвідувачів викликав відтворений інтер'єр робочого кабінету Голови Ради Міністрів УРСР. Екскурсанти мали змогу посидіти в кріслі Голови та уявити себе очільником Ради Міністрів УРСР.

Екскурсія до Будинку Уряду України

У залі, присвяченому тематиці періоду незалежності України, вихованці ознайомилися з текстом Акта проголошення незалежності України від 24 серпня 1991 року з оригіналу газети «Урядовий кур'єр». Неабиякий інтерес викликала експозиція подарунків, одержаних керівниками та членами уряду України від представників урядів інших країн.

Екскурсія до Будинку Уряду України

Пізнавальна та цікава екскурсія розширила знання ліцеїстів про принципи державного управління нашої країни.

Юридичний ліцей

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X