Екскурсія до музею Небесної Сотні

13-11-2018 Переглядів: 121

12 листопада студенти третього курсу Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) відвідали перший в Україні Музей Небесної Сотні та переглянули експозицію, присвячену подіям, які відбувалися у Києві восени 2013 – взимку 2014 року, що розміщена на півтисячі квадратних метрах та умовно розділена на декілька оглядових зон. Зокрема, духовний Майдан, мистецький та зона Самооборони.

Екскурсія до музею Небесної Сотні

Завдяки музейній експозиції студенти мали можливість доторкнутися до реальної живої історії, на власні очі побачити особисті речі Героїв та унікальні експонати, привезені з майдану. Ексклюзивна діорама, довжиною кілька десятків метрів, що зображає ключові події на вулицях Грушевського, Інститутській та безпосередньо на Майдані у столиці України - Києві, а також ікону Небесної сотні, відтворену прикарпатським художником, дозволила відчути і ніби заново пережити трагічну сторінку українців.

Історія українського народу у сучасній інтерпретації та новітня історія державності українського народу представлена на виставках, дає змогу відвідувачам музею оцінити минуле української нації та її розвиток у майбутньому.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X