Екскурс з історії становлення НАВС для курсантів ННІ № 3

11-06-2019 Переглядів: 394

11 червня нашому закладу вищої освіти виповнилося 98 років. Перед початком занять для перемінного особового складу ННІ № 3 у великій актовій залі провели тематичне інформування «НАВС – 98!».

Екскурс з історії становлення НАВС для курсантів ННІ № 3

Директор ННІ № 3 Дмитро Андреєв нагадав, що історія академії сягає 1921 року. Він окреслив основні досягнення НАВС за різними напрямами діяльності, її традиції, закликав молодь пишатися тим, що вони здобувають вищу освіту в провідному закладі зі специфічними умовами навчання, який належить до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.

Екскурс з історії становлення НАВС для курсантів ННІ № 3

Після інформаційно-історичного екскурсу хлопці та дівчата переглянули виставку «Інтелектуальний ресурс НАВС», що підготувала бібліотекар загальної бібліотеки Оксана Батрак. Серед матеріалів було представлено наукові періодичні видання академії та навчальні посібники.

Поступово зміцнюючи свій потенціал, академія розвивається відповідно до запитів інноваційної освітньої діяльності. Вона зарекомендувала себе як провідний науковий і методичний центр, базовий заклад для підготовки нового покоління правоохоронців.

З днем народження, академіє!

ГВСРД ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X