Економічна складова під час проведення практичних тренінгів з ОРД

18-05-2018 Переглядів: 71

16 травня у позанавчальний час, з метою підвищення фахової спеціалізації здобувачів вищої освіти курсантів 3-го курсу НАВС та отримання практичних навичок, під керівництвом професора кафедри оперативно-розшукової діяльності НАВС Михайла Маркова був проведений практичний тренінг з навчальної дисципліни ОРД на території обслуговування Солом’янського УП ГУНП в м. Києві, а саме на радіоринку «Караваєві дачі», за адресою м. Київ, вул. Ушинського, 4.

Тема проведення практичного тренінгу «Ознайомлення та вивчення працівником кримінальної поліції території, на якій здійснюється підприємницька діяльність», тож радіоринок було обрано не випадково, адже його репутація та діяльність неоднозначна та відома не тільки місцевим мешканцям, але й гостям столиці.

Економічна складова під час проведення практичних тренінгів  з ОРД

Під час проведення практичного тренінгу курсанти, на незнайомій для них (в оперативному плані) території, в реальних умовах, використовуючи теоретичні знання, які отримали у навчальних аудиторіях НАВС навчалися самостійно аналізувати виниклу оперативно-тактичну ситуацію, виявляти фізичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють придбання, продаж, прийом, обмін речей та предметів, розвивали вміння спостерігати за окремими особами, які представляють оперативний інтерес, здійснювали заходи по отриманню та фіксації здобутої інформації, яка була необхідна для виконання практичного завдання.

По закінченню практичного тренінгу з курсантами, у навчальній аудиторії ННІ №1 НАВС проводилось обговорення результатів практичної роботи, а також здійснювалася перевірка документації, яку потрібно було скласти.

Кафедра оперативно-розшукової діяльності вдячна ректорату академії та відділу організації та координації освітнього процесу за підтримку та сприяння у проведенню виїзних навчально-практичних занять з навчальної дисципліни «ОРД».

Кафедра оперативно-розшукової діяльності

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X