Духовність молоді – понад усе!

10-06-2019 Переглядів: 492

Допомога молоді в духовному самовдосконаленні є одним із найважливіших завдань науково-педагогічних працівників Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ). Основою духовності є пізнання себе, пошук істини, поклик до творення добра, милосердя, краси та гармонії.

Духовність молоді – понад усе!

Наприкінці минулого тижня курсанти 202 навчальної групи разом з викладачем кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Мирославою Павлишин відвідали свято духовності, яке проходило біля храму Вознесіння Господнього в місті Івано-Франківську.

Духовність молоді – понад усе!

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, який подякував священикам парафії за плідну працю для духовного розвитку міста. Відбулося святкове мирування, після якого парох єпархії – протоієрей Іван Сас спільно з присутніми священиками освятили воду й окропили нею учасників дійства. У межах програми заходу відбувся святковий концерт за участю творчих колективів міста. Під час концерту всіх присутніх пригощали смачними тістечками, цукерками та ласощами.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X