«Дотримання прав людини в діяльності Національної поліції»

07-12-2017 Переглядів: 180

За такою назвою 6 грудня в ННІ № 3 НАВС було проведено круглий стіл за участю громадських об’єднань. Захід реалізовано у межах Всеукраїнського тижня права та з метою імплементації міжнародних стандартів в діяльність поліції, зокрема недопущення випадків катування, нелюдського або такого, що принижує людську гідність поводження та покарання.

«Дотримання прав людини в діяльності Національної поліції»

До роботи круглого столу долучилися досвідчені фахівці органів та підрозділів Національної поліції, зокрема керівництво Дарницького управління поліції, Управління поліції в метрополітені, Управління патрульної поліції м. Києва, Департаменту забезпечення діяльності Голови Національної поліції, представники громадських правозахисних організацій, науково-педагогічний склад кафедр та лабораторії з проблем забезпечення публічної безпеки та порядку, здобувачі вищої освіти 1 та 2 курсу інституту.

Під час наукового зібрання розглядалися важливі питання, пов’язані з дотриманням прав людини в діяльності поліції, зокрема при затриманні особи, реагуванні на сімейно-побутові конфлікти, проведенні масових заходів тощо.

«Дотримання прав людини в діяльності Національної поліції»

Зокрема, з доповіддю: «Дотримання прав людини працівниками Національної поліції при реагуванні на сімейно-побутові конфлікти» виступив завідувач кафедри організації охорони громадського порядку ННІ № 3 НАВС, полковник поліції Володимир Куліков. Особливості реалізації пілотного проекту з протидії домашньому насильству «ПОЛІНА» детально висвітлив начальник Дарницького управління поліції, полковник поліції Сергій Чернишев. Командир батальйону УПП в м. Києві Олександр Черкашин акцентував увагу на особливостях реагування патрульними поліцейськими на факти насильства в сім`ї.

«Дотримання прав людини в діяльності Національної поліції»

Після виступів керівників практичних підрозділів курсанти ННІ № 3 розгорнули справжню дискусію щодо перспектив становлення та розвитку підрозділів превентивної діяльності Національної поліції.

Кафедра організації охорони громадського порядку

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X