Долучилися до роботи Весняної школи молодого науковця 4.0

10-06-2024 Переглядів: 473

Старший викладач кафедри інформаційних технологій та кібербезпеки ННІ № 1 НАВС Кирило Яровий долучився до роботи Весняної школи молодого науковця 4.0 Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України, яка проходила в період з 30 травня до 5 червня 2024 року.

Учасниками Школи стали здобувачі вищої освіти, аспіранти й науково-педагогічні працівники різних вишів країни. Головна мета Весняної школи молодого науковця 4.0 – надання консультативної допомоги молодим ученим, підвищення якості наукових досліджень, стимулювання до професійного зростання та ефективної підготовки конкурентоспроможного вченого в сучасних умовах.

Долучилися до роботи Весняної школи молодого науковця 4.0

Кирило Яровий для учасників Школи прочитав лекцію «Кібергігієна. Основи захисту персональних даних», у якій окреслив важливе значення дотримання правил кібергігієни в професійній діяльності та повсякденному житті, а також акцентував на основних заходах захисту персональних даних у кіберпросторі, передусім в умовах воєнного стану. Крім того, поділився власним досвідом наукової діяльності й розповів про досягнення молодих дослідників академії.

Долучилися до роботи Весняної школи молодого науковця 4.0

 

Відділення комунікації НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X