Добрі справи

07-04-2016 Переглядів: 473

Як відомо «зроби людині добро, і воно повернеться тобі вдвічі». Але курсантам першого курсу начально-наукового інституту №2 Національної академії внутрішніх справ не потрібно подяки чи винагороди, адже їм приємно допомагати та робити добрі справи.

Добрі справи

Середа - звичайний будній день. По завершенню навчання курсанти відвідали школу-інтернат № 14 міста Києва, якою вже традиційно опікуються тривалий час. Взявши все необхідне, першокурсники поспішили влаштувати так звану естафету під назвою «швидке та якісне прибирання».

Свіже повітря, спільна праця, дружній колектив, добрі справи – що може бути краще? Першокурсники швидко впоралися з поставленим завданням і повернулися до звичайного курсантського життя.

Добрі справи

Цей день приніс багато позитивних емоцій, а головне змогу допомогти тим, хто справді цього потребував. Крім того, враховуючи чуйність та повагу до дітей, від керівництва школи-інтернату № 14 Києва курсантами першого курсу отримано запрошення на участь у спільних культурно-масових заходах та подальшу співпрацю.

Добрі справи

Каріх І.К., фото Панченко Я.І.

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X