До уваги представників ЗМІ!

12-10-2017 Переглядів: 346

13 жовтня 2017 року, о 10.00 год., на Солом’янській площі, 1, відбудуться урочисті заходи з нагоди складання Присяги працівника поліції курсантами перших курсів (понад 800) та вручення посвідчень ліцеїста (майже 100) вихованцям юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва Національної академії внутрішніх справ.

Серед почесних гостей – міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, голова Національної поліції України Сергій Князєв, члени колегії МВС, керівники галузевих служб, народні депутати України, ветерани правоохоронних органів, науково-педагогічний склад НАВС та ін.

Сценарієм цієї знаменної події передбачена низка заходів. Присутні, а переважна їх більшість – це батьки та рідні першокурсників і ліцеїстів, пересічні громадяни, зможуть спостерігати за надзвичайно зворушливим ритуалом складання Присяги, а також врученням посвідчень наймолодшим вихованцям НАВС – ліцеїстам, які вперше братимуть участь у цій церемонії, і отримають їх від випускників юридичного ліцею різних років.

Долучитися до урочистої миті зможуть також майбутні поліцейські – учні з міст Мар’їнки і Красногорівки, сіл Гранітного і Чермалика, що перебувають у зоні бойових дій Донеччини. Всі вони – юні патріоти – представники громадської організації «Молодіжна Ліга майбутніх поліцейських», яка заснована два роки тому за ініціативою генералів поліції Сергія Князєва та В’ячеслава Аброськіна. Символічно, що за час свого існування понад 40 її учасників вступили до вищих навчальних закладів МВС, аби стати поліцейськими.

Після завершення на всіх чекає розважальна програма: виступ ансамблю барабанщиць НАВС, гра духового оркестру, вокальні номери вихованців академії тощо. В облаштованому містечку майстрів народних ремесел, бажаючі зможуть отримати майстер-класи з лозоплетіння, петриківського розпису, гончарства, ковальства, виготовлення ляльки-мотанки та багато іншого.

Кульмінацією заходів буде відкриття сучасного центру логістики НАВС.

Акредитація представників ЗМІ за тел. 520-08-46, 066-297-27-02, 066-310-83-84 

 

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X