До Міжнародного дня студента

17-11-2022 Переглядів: 211

До Міжнародного дня студента

Від імені ректорату та Вченої ради Національної академії внутрішніх справ прийміть щирі вітання з нагоди МІЖНАРОДНОГО ДНЯ СТУДЕНТА!

У надскладний період героїчного спротиву тривалій російській агресії та відстоювання самоідентичності українського народу молодь є головною і надійною рушійною силою невпинного поступу країни обраним євроінтеграційним курсом.

У цей знаковий для студентської спільноти день вдячні здобувачам вищої освіти академії за довіру закладу, успіхи в навчанні, активну участь у громадському житті, ініціативність, впевнений і натхненний пошук у науці, творчості та спорті.

Вам випало на долю опановувати основи обраного фаху в надзвичайних умовах воєнного стану, однак, попри всі складнощі й випробування, ви, з огляду на звитягу поколінь патріотів, наполегливо вчитеся мислити нешаблонно, повсякчас пізнавати нове, розширювати горизонти світогляду, ставити перед собою мету й неодмінно її досягати.

Досвідчений науково-педагогічний та адміністративний персонал академії докладає всіх зусиль, щоб вдало поєднати в освітньому процесі вітчизняні здобутки з прогресивними надбаннями міжнародної практики, відкрити для вас унікальні можливості повноцінно реалізовувати власний потенціал, щоб зрештою ви стали висококваліфікованими фахівцями своєї справи, здатними гідно реагувати на виклики інформаційного суспільства в сьогоденні й на майбутнє.

Тож зі святом вас, дорогі курсанти, студенти й слухачі! Віримо, що роки навчання стануть незабутнім етапом вашого життя. Примножуйте здобутки Альма-матер і впишіть власні яскраві сторінки до її славетного літопису! Зичимо сил і наснаги на втілення амбітних планів та здійснення мрій, і хай кожен новий день наближає нашу Перемогу!

Разом ми сильні! Слава Україні!

З повагою
ректор
генерал поліції першого рангу
                                                     Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X