До Дня Гідності та Свободи

21-11-2022 Переглядів: 256

До Дня Гідності та Свободи

Від імені ректорату та Вченої ради Національної академії внутрішніх справ прийміть щирі вітання з нагоди ДНЯ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ!

День Гідності та Свободи – свято утвердження нескореного українського народу, що народжений бути вільним. Цього дня ми вшановуємо мужність і патріотичний подвиг наших громадян, які восени 2004-го, у листопаді 2013-го – лютому 2014 року задля утвердження демократичних цінностей вийшли на барикади столичного Майдану з підтримкою в кожному місті й селі, щоб стати на варті прав і свобод людини, національних інтересів Української держави та її європейського вибору. Вийшли, аби всьому світові довести, що наш народ не здолати!

Українці споконвіку борються за правду і справедливість, не шкодуючи ні сил, ні життя, захищають свободу слова й думки, верховенство права, гідно боронять суверенітет і територіальну цілісність рідної Батьківщини.

За роки незалежності вигартувалася нова українська нація, що нині, як могутній живий щит, у запеклому протистоянні російській агресії, звитяжно тримає оборону, дає рішучу відсіч ворогові, веде активний наступ на супостата.

Пам’ятаючи славетних героїв ще зовсім недавнього минулого, нині ми стаємо героями щоденного бою за Україну. Відважні воїни Збройних сил, правоохоронці й волонтери, захисники і захисниці, серед яких – працівники та випускники академії, – зі зброєю в руках, а викладачі й науковці, курсанти і студенти – в аудиторіях та лабораторіях, на стажуванні чи практиці – кожен на своїй передовій відстоюють право жити на власній землі і творити славну історію непереможної країни.

Тож нехай непорушними цінностями борців за українську державність завжди будуть Гідність і Свобода!

Разом ми сильні! Слава Україні!

З повагою
ректор
генерал поліції першого рангу
                                                     Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X