До 100-річчя НАВС "Укрпошта" запустила в обіг оригінальний конверт і марку

24-06-2021 Переглядів: 1830

До 100-річчя НАВС

23 червня у Національній академії внутрішніх справ відбулася церемонія погашення конверту. Це відтиск спеціального штемпеля, який ставиться на конверт, випуск якого присвячений до видатних дат.

Спеціальний штемпель виготовляється в єдиному екземплярі, а після церемонії - знищується.

Цей конверт, з відтиском і святковою маркою, "Укрпошта" випустила до сторіччя Національної академії внутрішніх справ.

До 100-річчя НАВС

До 100-річчя НАВС

Ректор Національної академії внутрішніх справ Володимир Чернєй подякував "Укрпошті" за те, що вона легко відгукнулась на ініціативу створити спеціальний конверт.

До 100-річчя НАВС

"Шановні друзі, колеги, те, що ми сьогодні бачимо - це лише вершина айсбергу. Випуску конверту і марки передувала велика робота. Дякую всім, хто долучився до цього процесу. Це історична подія, спогади, які лишаться для майбутніх поколінь, адже пройдуть ще наступні 100 років, а ця подія лишиться в пам'яті",- сказав Володимир Чернєй.

Директор з питань безпеки "Укрпошти" Анатолій Назаренко від імені пошти привітав Академію з визначною датою та наголосив, що це лише початок двосторонньої співпраці.

До 100-річчя НАВС

"Я бажаю процвітання Академії, адже НАСВ - це знак якості, ваші випускники гордість країни. Здоров’я науковому складу та працівникам Академії", - зазначив Анатолій Назаренко.

До 100-річчя НАВС

Перший проректор Станіслав Гусарєв розповів, що це не проста справа - розробити конверт, бо це має бути стильно, сучасно та містити історичне підґрунтя. Однак, спільними зусиллями з "Укрпоштою" вдалося втілити сучасний дизайн, який би передавав сторічні здобутки навчального закладу.

До 100-річчя НАВС

На оригінальній марці зображений центральний фасад Академії, а на конверті - фото із життя НАВС - кадри навчального процесу, виступ барабанщиць та найменші учні - ліцеїсти. Тираж конвертів складає 350 тисяч примірників, придбати можна у всіх відділеннях пошти.

До 100-річчя НАВС

До 100-річчя НАВС

Варто зазначити, що конверт із зображенням символіки НАВС офіційно запустили в обіг ще 4 червня. Однак, церемонія погашення проходить лише один раз.

До 100-річчя НАВС

До 100-річчя НАВС

11 червня є офіційним днем заснування Національної академії внутрішніх справ.

Ювілейні заходи заплановано провести в поєднанні з черговим випуском офіцерів і відзначенням Дня Національної поліції України 5 липня 2021 року.

Депаратмент комунікації МВС України
фото Олег Супрун
(з офіційного порталу МВС України)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X