Діти за ґратами

24-04-2019 Переглядів: 319

За такою темою викладачі кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ розпочали тренінговий курс, що висвітлює проблему дитячої злочинності, для здобувачів вищої освіти першого та другого курсу.

Діти за ґратами

За даними, оприлюдненими Центром соціологічних досліджень, найбільш поширеним злочином у підлітковому середовищі залишаються злочини проти майна: крадіжки, пограбування, вимагання або шахрайство – у групі підлітків 16-17 років на них доводиться приблизно три чверті всіх випадків порушення закону, а в групі підлітків від 14 до 15 років переважну більшість злочинів учинено саме проти чужого майна.

Діти за ґратами

Під час тренінгових занять здобувачі вищої освіти матимуть змогу дізнатися про особистісні риси підлітків, особливості їхнього фізичного та психічного розвитку, причини девіантної поведінки й соціальної дезадаптації та чинники соціального середовища, що сприяють формуванню девіантної поведінки й заважають соціальній адаптації. Зрештою, майбутнім правоохоронцям належить засвоїти форми та методи профілактичної роботи з підлітками, а також здобути навички консультування.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X