«Динамо-Академія» перемагає та очолює групу «А»

17-04-2019 Переглядів: 447

15 квітня у 12 турі чемпіонату Футбольної асоціації студентів м. Києва (ФАСК) команда НАВС «Динамо-Академія» приймала дублерів з Київського національного торговельно-економічного університету «Меркурій-2».

З перших хвилин зустрічі наші футболісти дали зрозуміти супернику, що налаштовані виключно на перемогу. Так, після вдалого пресингу та неузгоджених дій захисників суперника Ярослав Кругляк уже на четвертій хвилині зустрічі робить рахунок 1:0 на користь правоохоронців, а ще через 10 хвилин після зразкової атаки Дмитро Ширай підвищує його до 2:0.

«Динамо-Академія» перемагає та очолює групу «А»

«Динамо-Академія» перемагає та очолює групу «А»

Другий тайм можна назвати таймом нереалізованих моментів, яких було доволі багато. Зрештою, після фолу у своєму карному майданчику арбітр вказав на 11-метрову позначку, однак гравець «Меркурія» пробив повз ворота. Таким чином, було зафіксовано перемогу динамівців із рахунком 2:0.

Команда здобуває бажані три очки та з 26 пунктами одноосібно очолює групу «А», впевнено крокуючи до фінальної частини турніру.

«Динамо-Академія» перемагає та очолює групу «А»

Наступну зустріч «Динамо Академія» проведе 22 квітня з командою «Економіст» Київського національного економічного університету.

Побажаємо хлопцям наснаги!

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X