День знань

01-09-2018 Переглядів: 969

В усіх освітніх підрозділах Національної академії внутрішніх справ сьогодні, 1 вересня, відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Для курсантів-першокурсників вже традиційно він проходив на території відділу спеціальної та фізичної підготовки.

День знань

На початку заходу перед присутніми виступив перший проректор НАВС, полковник поліції Станіслав Гусарєв. Він запевнив батьків майбутніх правоохоронців, що їхні діти у надійних руках, бо колектив Національної академії навчає і виховує мужніх, чесних та професійних офіцерів та побажав юнакам і дівчатам мудрості, постійного прагнення до пізнання, здоров’я та успіхів у здобутті знань.

День знань

День знань

Потім Станіслав Дмитрович вручив курсантам символічну залікову книжку і висловив сподівання, що вона у кожного наповнюватиметься лише позитивними оцінками.

День знань

Від імені всіх першокурсників до присутніх звернулася Лідія Шакірова. Вона завірила викладачів і рідних майбутніх офіцерів у тому, що вони будуть гідно підтримувати в собі постійну готовність стати на захист людини, прав і свобод громадян.

День знань

День знань

Після завершення урочистостей відбулася зустріч очільників академії з батьками. Офіцери керівної ланки вишу ознайомили присутніх зі специфікою освітнього та виховного процесу і відповіли на запитання.

День знань

День знань

Далі гості і батьки першокурсників мали змогу ознайомитися з навчальними, житловими, побутовими приміщеннями, спортивними майданчиками і покуштувати «курсантську» кашу.

День знань

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X