День знань

01-09-2016 Переглядів: 136

Першого вересня, вже традиційно, у відділі спеціальної та фізичної підготовки Національної академії внутрішніх справ, щоб привітати першокурсників з нагоди нового навчального року, зібрались керівництво, науково-педагогічний склад, близькі й рідні курсантів.

День знань

День знань

Цього року до нашого вишу вступили майже 700 юнаків та дівчат, і для кожного з них цей день особливо хвилюючий, адже це - перший крок у доросле життя, нові знайомства, друзі, довгоочікувана зустріч з рідними, і таке відповідальне перше проходження урочистим маршем.

День знань

День знань

На початку заходу очільник академії генерал поліції третього рангу Володимир Чернєй зачитав вітальну телеграму від міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, а у своєму виступі зазначив: «НАВС має надзвичайно потужний потенціал, що неодноразово було відмічено керівництвом країни, і останній рік став яскравим тому доказом. Ми вперше привели до присяги поліцейських близько тисячі курсантів та викладачів, у цьому році випускники отримали дипломи європейського зразка, ми виконали державне замовлення на підготовку різних категорій поліцейських. З сьогоднішнього дня ви теж будете безпосередніми учасниками цього процесу, і своїми досягненнями доповнюватимете здобутки вишу. Тож бажаю вам успіхів, наснаги, жаги до знань, витримки та терпіння. У добру путь». Після завершення виступу Володимир Васильович вручив курсантам символічну залікову книжку.

День знань

З початком навчання курсантів також привітали завідувач кафедри теорії держави та права Андрій Завальний та начальник кафедри військової підготовки, учасник АТО Андрій Бахтов. Потому новоспечені курсанти пройшли плацом, карбуючи крок, демонструючи батькам і близьким, чому їх навчили на табірному зборі.

День знань

День знань

Наприкінці заходів всі охочі, разом з керівництвом академії, мали нагоду скуштувати смачний куліш, який був приготований на справжніх польових кухнях, а по закінченню - оглянути територію відділу, ознайомитись з умовами проживання, харчування та навчання, а також особисто поспілкуватися з ректором.

День знань

День знань

Ганна Вербило,
ВЗГ НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X