День захисника України

17-10-2017 Переглядів: 93

14 жовтня в Україні відзначалося декілька великих свят: Покров Пресвятої Богородиці, День захисника України, День українського козацтва та День Української повстанської армії. З цієї нагоди в «Палаці спорту» відбулася суспільно-мистецька акція «Вони присягнули на мир і волю». Участь у заході взяв заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник. Він привітав учасників антитерористичної операції їх сім’ї, а також родини загиблих героїв, ветеранів Збройних Сил України зі Святом Покрови та Днем захисника України.

День захисника України

«Здавна Пресвята Богородиця вважається покровителькою українського козацтва, тож не дарма саме сьогодні українці відзначають День захисника України, вшановують військовослужбовців та пам'ять тих, хто віддав життя за мир в Україні та її територіальну цілісність. Як козаки у свій час, так і нині українські військові, не шкодуючи свого здоров’я, а іноді й життя, відважно захищають нас на Сході країни від агресора, зберігаючи свій народ та його свободу. Ми пишаємося вами, низько вклоняємося перед вашою мужністю і відвагою. Бажаю захисникам України міцного здоров’я та сил для перемоги, нехай у ваших родинах панують щастя та благополуччя, а всім нам – мирного неба», – зазначив Микола Поворозник.

День захисника України

Під час заходу усі присутні взяли участь у молебні за мир в Україні та захисників Вітчизни, вшанували пам'ять померлих у боротьбі за незалежну Україну хвилиною мовчання.

День захисника України

У рамках суспільно-мистецької акції відбувся концерт за участю військових колективів, народних і заслужених артистів України, а також представників Національної академії внутрішніх справ – ансамблю барабанщиць та дуету солістів народного ансамблю пісні і танцю ННІ № 2 НАВС –  Юлії Романенко і Юлії Ярошенко.

День захисника України

Сергій Пастушенко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X