«День Європи в Україні»: круглий стіл у ННІ № 3

11-05-2019 Переглядів: 420

Уже шістнадцять років поспіль у третю суботу травня в Україні офіційно відзначають День Європи – свято спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту. Багаторічний досвід організації Дня Європи в Україні засвідчує, що він стає справою державного значення і відіграє важливу роль у формуванні громадської позиції стосовно майбутнього нашої держави в європейській сім'ї народів. Саме із цією метою на виконання доручення МВС України від 24 квітня 2019 року «Про відзначення Дня Європи та 70-річчя заснування Ради Європи» 10 травня на базі ННІ № 3 відбувся круглий стіл «День Європи в Україні», організований працівниками інституту спільно з кафедрою конституційного права та прав людини НАВС.

«День Європи в Україні»: круглий стіл у ННІ № 3

У круглому столі взяли участь курсанти та студенти ННІ № 3. Програма заходу була насиченою. Присутні переглянули відеоролик за тематикою круглого столу, підготовлений працівниками загальної бібліотеки академії. Згідно з регламентом наукового заходу було висвітлено й обговорено питання формування та дотримання основних європейських цінностей.

«День Європи в Україні»: круглий стіл у ННІ № 3

Підбиваючи підсумки роботи круглого столу, завідувач кафедри конституційного права та прав людини, доктор юридичних наук, доцент Богдан Калиновський зауважив про високу плідність проведених дискусій і безсумнівну вагомість таких наукових заходів для усвідомлення майбутнього нашої країни в контексті закріпленого в Конституції України курсу на євроатлантичну інтеграцію.

«День Європи в Україні»: круглий стіл у ННІ № 3

Кафедра конституційного права та прав людини, група забезпечення освітнього процесу ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X